Belediye Başkanımız Av.Remzi ERGÜ ,Ak Parti İlçe Başkanı Hasan KAFADAR, Büyükşehir Belediye Meclis Üyemiz İbrahim ÖZEN ile birlikte Doğanbeyli mahallemizi ziyaret ederek mahalle sakinleri ile istişarelerde bulundu.
Başkan ERGÜ, “Vatandaş daha hızlı işleyen iradeye, daha az bürokrasiye, daha hızlı hizmete Evet diyecek. Güçlü yasama,güçlü icraat, etkin irade ile Türkiye 2023 hedeflerine Evet diyerek sağlıklı bir şeklide ulaşacak. Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir hükmünü gerçek anlamda uygulamak için demokrasiyi teminat altına alıp milletin himayesine vermek için milletin tek başına iktidara getirdiklerini Anayasa mahkemesi ve böyle vesayet kurumlarının al aşağı etmesini önlemek için velhasıl milletin kendi iradesine sahip çıkması için Evet diyeceğiz” diye konuştu.