8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebetiyle Belediyemizce Kadınlar günü programı düzenlendi.
Hükümet Konağı Konferans salonunda gerçekleştirilen program, Belediye Başkanımız Av.Remzi ERGÜ ve İlçe Kaymakamımız Adem BAŞOĞLU’nun konuşmalarını yapıp salonu bayanlara bırakmasının ardından sırasıyla ,
-Adana 3.sü Olan Atatürk Yatılı Bölge Okulu Folklor ekibinin halk oyunu gösterileri
-Atatürk Yatılı Bölge Okulu Rehber Öğretmeni Dilek ÖZEN’in Kadınlar gününe özel konuşmaları,
-Atatürk Yatılı Bölge Okulu Müzik Öğretmeni Sakine DULUM, Rehber Öğretmeni Dilek ÖZEN ve Tufanbeyli Ortaokulu Müzik Öğretmeni Seval BAHÇEBAŞI’dan Gitar ve Keman eşliğinde Müzik Dinletisi,
-Tufanbeyli Anadolu Lisesi Coğrafya Öğretmeni Kenan KAHRAMAN’dan Bağlama eşliğinde canlı performans müzik dinletisinin ardından kokteyl tarzı ikramlarla devam etti.
İlçe Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızın ikramlar kısmında tekrar katıldığı program yapılan sohbetlerin ardından sana erdi.
Dünya Kadınlar günü münasebetiyle hazırlanan Program için Belediye Başkanımız Remzi ERGÜ’ye, programa büyük katkılarından dolayı ilçe Kaymakamımız Adem BAŞOĞLU’na,Milli Eğitim Şube Müdürü Selim Yaşar KALKAN’a, değerli Öğretmenlerimiz Atatürk Yatılı Bölge Okulu Müzik Öğretmeni Sakine DULUM, Rehber Öğretmeni Dilek ÖZEN,Tufanbeyli Ortaokulu Müzik Öğretmeni Seval BAHÇEBAŞI,Tufanbeyli Anadolu Lisesi Coğrafya Öğretmeni Kenan KAHRAMAN’a, Adana 3.sü Olan Atatürk Yatılı Bölge Okulu Folklor ekibine ve tüm katılımcılara teşekkür ederiz.