18 Mart Çanakkale Zaferinin 102. Yıldönümü münasebetiyle Şehitlik Anıtında Çelenk Sunma Programı düzenlendi.
Çelenk sunma programına İlçe Kaymakamımız Adem BAŞOĞLU,Belediye Başkanımız Av.Remzi ERGÜ,İlçe Protokolü,Şehit Aileleri ve gazilerimiz katıldı.
Çelenk programının ardından Hükümet Konağı Konferans Salonunda Doğanlı İlk/Ortaokul’unun düzenlemiş olduğu programa katılan Belediye Başkanımız Av.Remzi ERGÜ programdan sonra İlçe Kaymakamımız Adem BAŞOĞLU ,Garnizon Komutanımız Yasin MERTCAN, Emniyet Amirimiz Ömer Faruk KARARMAZ, İlçe Müftümüz Hanifi ÖZLEN ile birlikte Şehit ailelerimizi ziyaret etti.
Ziyaretlerimiz sırasında Ailelerimize ziyaret anısına Türk Bayrağı hediye edildi. Ayrıca Şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim Okunup dua edildi.