Ak Parti Adana Milletvekilimiz Sn.Mehmet Şükrü ERDİNÇ ilçemizi ziyaret etti. Vekilimize ilçe ziyaretleri sırasında Belediye Başkanımız Av.Remzi ERGÜ, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan KAFADAR,Belediye Meclis Üyelerimiz İbrahim ÖZEN, Mehmet KEÇE,Cuma BOĞATEKİN,Parti Yönetimi,Kadın Kolları,Gençlik Kolları üyeleri ve partililer eşlik ettiler.
Vekilimiz ve beraberindekiler sırasıyla Ak parti İlçe Başkanlığı, Belediye Başkanlığı, Bozgüney Mahallesi, Kirazlıyurt Mahallesi , Kayarcık Mahallesi ve İlçe esnafları ve Emniyet amirliğini ziyaret ettiler.
Ziyaretleri sırasında vekilimiz vatandaşlarımıza Cumhurbaşkanlığı sistemini anlatarak vatandaşlarımızın soru ve eleştirilerini yanıtladı. 16 Nisan ‘da yapılacak olan Referandumda vatandaşlarımızdan Evet oyu kullanmalarını istedi.
Vekilimize ziyaretlerinden dolayı Teşekkür ediyoruz.