AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI, ADANA MİLLETVEKİLİMİZ SN.JÜLİDE SARIEROĞLU İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Adana Milletvekilimiz Sn.Jülide SARIEROĞLU ilçemizi ziyaret etti.

Sayın vekilimiz ziyaretlerine Ak Parti İlçe Teşkilatında başlayıp istişare toplantısı yaptı.

Daha sonra Belediye Başkanlığımızı ziyaret edip yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Belediye ziyaretinden sonra esnafımızı gezip hayırlı işler diledi.

Sayın vekilimiz son olarak İlçemize yeni yapılan Sağlık Ocağında (Toplum Sağlığı Merkezi-Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Çağrı Merkezi ) incelemelerde bulundu.

İlçemize yapmış olduğu nazik ziyaretlerinden dolayı Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Adana Milletvekilimiz Sn.Jülide SARIEROĞLU'na teşekkür ederiz.