ADANA MİLLETVEKİLİMİZ ABDULLAH DOĞRU İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

Bir dizi ziyaret ve toplantı için ilçemizi gelen Ak Parti Adana Milletvekilimiz Abdullah DOĞRU  Bolatpınar, Şar, Elemanlı,Ayvat mahallelerimizi ziyaret etti.

Vekilimize ziyaretleri sırasında Belediye Başkanımız Av.Remzi ERGÜ, Ak Parti İlçe Başkanı Kenan BİRGİN, Ak Parti Kadın Koları Başkanı Emine ÖZTÜRK,  Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Hasan AYDIN ve Belediye Meclis Üyemiz Miktat KEÇE eşlik ettiler.

Vekilimiz sırasıyla Bolatpınar mahallemizi ziyaret etti. Ardından Sarız çayı üzerinde tarımsal sulama talep edilen alanlarda yerinde incelemelerde bulundu. Daha sonra Şar,Elemanlı ve Ayvat mahallelerimizde vatandaşlarla sohbet edip istek ve şikayetlerini dinledi.

Millletvekilimiz son olarak Toprakpınarı mesire alanında 1. Etap 'ı tamamlanan Bungalov evler ve Kamelya alanlarında incelelemerde bulunup proje hakkında bilgiler aldı.

Diğer porgramlarına katılmak üzere ilçemizden ayrılan Ak Parti Adana Milletvekilimiz Abdullah DOĞRU'ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.