ADANA MİLLETVEKİLİMİZ ABDULLAH DOĞRU PUDUHEPA ÜRÜNLERİ ÜRETİM MERKEZİMİZİ ZİYARET ETTİ

Bir dizi ziyaret ve toplantı için ilçemizi gelen Ak Parti Adana Milletvekilimiz Abdullah DOĞRU İlçe merkezinde buluna Puduhepa Ürünleri Kilim Dokuma ve Tekstil Üretim Merkezini ziyaret etti.

Vekilimize ziyaretleri sırasında Belediye Başkanımız Av.Remzi ERGÜ, Ak Parti İlçe Başkanı Kenan BİRGİN, Ak Parti Kadın Koları Başkanı Emine ÖZTÜRK,Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet KEÇE, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Hasan AYDIN ve Belediye Meclis Üyemiz Miktat KEÇE eşlik ettiler.

Üretim Merkezimizde Eğitmen ve Kursiyerlerden bilgi alan sayın vekilimiz Üretime Katkı sunan hanımlarımızın ve bu tür projelerin her zaman destekçisi olacaklarını dile getirdi. Projede emeği olan katkı sunan herkese teşekkür etti.