Başkanımız Aktürk Göreve Başladı

Başkan Ahmet Aktürk mazbatasını aldı ve göreve başladı

31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde Tufanbeyli’den birinci çıkarak Tufanbeyli Belediye Başkanı olan Cumhuruyet Halk Partisi Tufanbeyli Belediye Başkan Adayı Ahmet Aktürk mazbatasını alarak göreve başladı. Başkan Aktürk devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, “Bugün itibariyle Tufanbeyli Belediye Başkanı olarak göreve başlıyoruz. Saygıdeğer Tufanbeylili hemşehrilerim hepinizi sevgi saygı ve hürmetle selamlıyorum. Tüm seçmenlerimize demokrasiye verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bizlere teveccüh gösterip bu temsil makamına layık gören hemşehrilerimize özveri ile çalışan tüm dava arkadaşlarımıza ve Cumhuriyet Halk Partisi teşkilatına şükranlarımı sunuyorum.Hangi partiye oy vermiş olursa olsun bizler tüm vatandaşımızın belediye başkanı olacağız. Seçim sonuçlarımızın Ülkemize Milletimize ve Memleketimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.” dedi.