ÇUKUROVA KALKINMA AJANSI YETKİLİLERİNDEN PROJELERE YERİNDE İNCELEME

Çukurova Kalkınma Ajansı Proje Uygulama Birim Başkanı Ahmet Rifat DURAN ve Stratejik Planlama Uzmanı Filiz SOYKAN, Belediye Başkanımız Av.Remzi ERGÜ’yü makamında ziyaret etti.

Ziyaretin ardından Belediye Başkanımız ile birlikte İlçe Kaymakamımız Abdullah SARI’ya ziyarette bulundular.

Makam ziyaretlerinin ardından Çukurova Kalkınma Ajansı Kuzey Adana Kalkınma Projesi Kapsamında “Puduhepa Kilim Üretim Atölyesi”, “Bakliyat Paketleme Tesisi“ ve “Toprakpınarı Mesire Alanında” yerinde incelemelerde bulundular.

Belediye Başkanımız Av.Remzi ERGÜ, ajans yetkililerine projelerimizin mevcut durumları ve ilerleyen zamanlarda planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Misafirlerimize nazik ziyaretleri, ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

#KAK

#KuzeyAdanaKalkınamProgramı