CUMHURİYET BAYRAMI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri kapsamında Belediye Başkanlığımızın sponsorluğunda Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve İlçe Spor Müdürlüğümüzün organizasyonu ile okullarımızda yapılan sosyal, sportif ve kültürel faaliyetler kapsamında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi.

Atatürk YBO Kapalı Spor salonunda yapılan ödül törenine İlçe Kaymakamı Abdullah SARI, Belediye Başkanımız Av.Remzi ERGÜ, Kurum Amirleri, Okul Müdürleri ve dereceye giren öğrencilerimiz katıldı.

Başkan ERGÜ yaptığı açıklamada “İlçe Belediyesi olarak Eğitimin, Sporun ve Sporcunun her zaman destekçisi olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.