DOĞANBEYLİ'NİN KURTULUŞ GÜNÜ PROGRAMI

Doğanbeyli Mahallemizin Kurtuluş Günü vesilesi ile Belediyemiz tarafından organize edilen anma programı düzenlendi.

Düzenlenen Programa, ilçe Kaymakamı Abdulhamit BAYRAM, Belediye Başkanımız Av.Remzi ERGÜ, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İsmet YÜKSEL,Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin GÖKÇE, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Cafer BOYRAZ,Belediye  Kurum amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Mahalle Muhtarları ve Mahalle sakinleri katıldı.

Program, günün anlam ve önemine binaen yapılan konuşmalarla balayıp ardından Bando, Halk oyunları gösterileri, şiir dinletileri ile devam etti. Daha sonra Kurtuluş Mücadelesi Kahramanlarımız ve Şehitlerimiz için okunan Kuran-ı Kerim Tilaveti ve Dua'dan sonra sona erdi. Bu vesile ile bir kez daha Kurtuluş Mücadelesi veren Kahramanlarımızı ve Şehitlerimizi Saygı ve Rahmetle anıyoruz.