FASULYE FESTİVALİ MUHTEŞEM FİNALLE SONA ERDİ… TEŞEKKÜRLER TUFANBEYLİ

FASULYE FESTİVALİ MUHTEŞEM FİNALLE SONA ERDİ… TEŞEKKÜRLER TUFANBEYLİ

FASULYE FESTİVALİ MUHTEŞEM FİNALLE SONA ERDİ… TEŞEKKÜRLER TUFANBEYLİ

 

 

2-4 Eylül tarihlerinde Belediyemiz Tarafından Enerjisa Üretim A.ş nin de katkıları ile düzenlenen “Tufanbeyli Fasulye Festivali” yoğun ilgi ve muhteşem bir final gecesiyle sona erdi.

3 gün boyunca bir çok etkinliğin yer aldığı festivalimiz, son günü Akşam Dem Sıra Grubu ve Murat KEKİLLİ konseriyle yoğun bir katımım ve muhteşem coşku ile tamamlandı.

Festivalimiz Adana Milletvekillerimiz Mehmet Şükrü ERDİNÇ, Abdullah DOĞRU, Adana Valimiz Süleyman ELBAN, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Baş Danışmanı Hüseyin SÖZLÜ,Ak Parti Adana İl Başkanımız Mehmet AY, Ak Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Sevil CAN, Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin GÖKÇE, Aladağ Belediye Başkanı Mustafa AKGEDİK, Karataş Belediye Başkanı Necip TOPUZ, Feke Belediye Başkanı Ahmet SEL, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa ÇAY, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin ARSLAN, Ak Parti Çukurova İlçe Başkanı Şahin ÇETİN, Ak Parti İlçe Başkanı Kenan BİRGİN, Aladağ Parti İlçe Başkanı Adem YILMAZ, Ak Parti Saimbeyli İlçe Başkanı Adem UAYNIK, Ak Parti Feke İlçe Başkanı İbrahim GÜN, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Haydar DÖMEK, İl Emniyet Müdürü Doğan İNCİ, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Bilgihan YEŞİLYURT, Enerjisa Üretim A.Ş. Kıdemli İdari ve Sosyal İşler Müdürü Servet SARISOY, Enerjisa Üretim A.Ş. Sosyal İşler Müdürü Ahmet SARGIN, Belediye Meclis Üyelerimiz, Mahalle Muhtarlarımız ve çok sayıda hemşehrimizin katılımlarıyla gerçekleşti.

Düzenlenen Festivalimize katılan, katkı sunan, emeği geçen herkese Teşekkür ederiz.

2. Geleneksel Tufanbeyli Fasulye Festivalinde buluşmak dileğiyle…Teşekkürler TUFANBEYLİ…

#TufanbeyliFasulyeFestivali