IFAD DAN YATIRIMLARA YERİNDE İNCELEME

IFAD DAN YATIRIMLARA YERİNDE İNCELEME

IFAD DAN YATIRIMLARA YERİNDE İNCELEME

IFAD (Uluslararası Tarımsal Kalkınma Fonu)  ve Tarım ve Orman Bakanlığı yetkileri Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma projesi Kapsamında ilçemizde yapılan ve yapılacak olan projeleri yerinde incelemek üzere ilçemizi ziyaret ettiler.

Heyet, Kaymakamlık Toplantı salonunda yapılan istişare toplantısının ardından Yöresel Ürünler Pazarında yerinde incelemelerde bulundular.

Yapılan toplantı ve İncelemeler, Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Etüt ve Projeler Daire Başkanı Dr.Ayniye Şule ÖZEVREN, IFAD Türkiye Direktörü Bernard HEİN, İlçe Kaymakamımız Abdulhamit BAYRAM, Belediye Başkanımız Av.Remzi ERGÜ, IFAD Yurtdışı Temsilcileri, Adana Proje Yürütme Birimi Görevlisi Ziraat Mühendisi Ahmet ÇELEN, Tufanbeyli İlçe Tarım ve Orman Müdürü Saffet GİRAY, IFAD Tufanbeyli Yönlendirme Komite Başkanı Ahmet Hamdi GÜNDOĞAN, Enerjisa Üretim Tufanbeyli İdari ve Sosyal İşler Müdürü Ahmet SARGIN’ın katılımıyla gerçekleşti.

İlçemizi ziyaret eden ve yerinde incelemelerde bulunan Tüm heyete nazik ziyaretleri, ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz.