KÜTÜPHANE VE ROBOTİK KODLAMA SINIFINDA İNCELEME

Belediye Başkanımız Av.Remzi ERGÜ, İlçe Kaymakamımız Abdulhamit BAYRAM, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar KOÇAK, İl Milli Eğitim Müdür Yrd. Ali Kahya DEMİRHAN, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Murat YÜKSEL ile birlikte Belediyemiz tarafından yaptırılan Kütüphanesiz Okul Kalmayacak Projesi Kapsamında İstiklal İlkokulundaki Kütüphane ve Tufanbeyli Anadolu İmam Hatip Lisesindeki Şehit Kaymakam Muhammed Fatih SAFİTÜRK Robotik ve Kodlama Sınıfında incelemelerde bulundular.

Başkan ERGÜ, ”Eğitim için elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız. Her zaman eğitimcinin ve öğrencilerimizin destekçisiyiz. Çocuklarımız ve Gençlerimiz geleceğimizdir.” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü KOÇAK,” Belediye Başkanımıza Okullarımıza yapmış oldukları kütüphane ve robotik kodlama sınıfı için eğitim camiamız adına teşekkür ediyorum. “ dedi.