NİSAN AYI BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI

Tufanbeyli Belediyesi 2021 Nisan Ayı Belediye Meclisi Belediye Başkanımız Av.Remzi ERGÜ başkanlığında Belediyemiz Meclis toplantı salonunda Belediye Meclis Üyelerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Meclis toplantısında yer alanına gündem maddeleri görüşülürken Meclis Başkan Vekilliği,Meclis Katip Üyeliği, Encümen, Plan Bütçe, İmar ve Şehircilik Komisyon üyeliklerinin seçimi yapıldı.

Belediye Başkanımız Av.Remzi ERGÜ, Meclis Başkan Vekilliği,Meclis Katip Üyeliği, Encümen, Plan Bütçe, İmar ve Şehircilik Komisyon üyeliklerinde bir önceki dönem görev yapan meclis üyelerine yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ederken yeni seçilen meclis üyelerine de hayırlı olsun dileklerinde bulunup yeni görevlerinde başarılar diledi.

Belediye meclisimizde alınan kararlar ve görüşülen konular ilçemiz için hayırlı olsun.